+36305207336 info@kkv-tuning.hu
Az egyediség megkülönböztet.

Szerinted egyedi a vállalkozásod?

Talán igenlő a válaszod, hisz senki nem nyújt olyan szolgáltatásokat, mint a te vállalkozásod, azt a terméket, amivel a piacon vagy, senki nem adja ilyen jó áron. Vagy esetleg nemleges a válaszod, hisz a vállalkozásod franchise rendszerben működik, vagy a következő sarkon is egy hasonló vállalkozás üzemel.

Értjük ezeket a válaszokat és azt is, hogy miért mondanád. Mégis azt mondjuk, hogy biztosan egyedi a vállalkozásod. Tőled egyedi. Te teszed olyanná, amilyen. Nem az árak, nem a minőség, hanem TE, ahogy a személyiséged, tudásod, értékrended, emberekhez, világhoz való viszonyod, elvárásaid megjelennek a vállalkozásodban.

” Vállalkozásunk tükörként mutatja nekünk, kik vagyunk, mit tudunk, mire vagyunk képesek. ” Michael E. Gerber kisvállalkozói szakértőt idézzük és mélyen egyetértünk vele.

Uniformizáljuk a világot, sablonokat, mintákat használunk azért, hogy könnyebben és gyorsabban eligazodjunk benne. A sablonok, a követett minták segítenek abban, hogy gyorsabban döntsünk, de benne van a tévedés lehetősége. Mi nem szeretjük a sablonokat, mert korlátoznak, ráadásul úgy, hogy nem is nagyon vesszük észre. Nem gondolkodunk, csak ítéletet hozunk, minősítünk színek, számok, betűk alapján és nem vesszük észre az egyediséget.

Mit jelent számunkra, hogy egyedi, vállalkozásodra szabott szolgáltatást nyújtunk? Hogy megvizsgáljuk vállalkozásod egyediségét, elgondolkodunk a folyamatokon, a döntéshozatali rendszeren, de főképpen Téged ismerünk meg a vállalkozásodon keresztül. Kutakodunk a tapasztalatainkban, hogy mit tudnánk nálad hasznosítani. Komolyan megfontoljuk és kidolgozzuk, hogy mi az, amivel támogathatjuk a vállalkozásod fejlődését, növekedését, hogy épp azt a szolgáltatást nyújtsuk neked, amivel sikerre viheted az elképzeléseidet.

Share This