+36305207336 info@kkv-tuning.hu

a megoldás gyakran a lábunk előtt hever

Megoldó központ

Mire gondoltunk?

Az üzleti életben kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor nem igazán találod egymagad a megoldást. Újra és újra átgondolod a helyzetet, de mégsem jutsz igazán előbbre.

 

A Megoldó központban azt az elvet követjük, hogy több embernek többféle megközelítése, több hasznosítható tapasztalata van, ami eligazíthat az úton.

 

Elhozod a Megoldó központba a problémádat és több szakember többféle megközelítése számodra is elfogadható és megvalósítható megoldást hozhat.

A Megoldó központban független és megvalósítható megoldásokra számíthatsz!

Oszd meg velünk a vállalkozásoddal kapcsolatos nehézségeidet!

Nem szükségszerű, hogy a vállalkozásoddal kapcsolatosan felmerülő megoldandó feladatokkal, problémákkal magadra maradj. Ebben nem segítenek a családi, baráti tanácsok, hiszen semmiképpen sem  mondhatók függetlennek.

Egy vállalkozás valamely kihívásra adott válasza összetett, több területet érintő lehet. Bármilyen jó vagy a saját szakmádban, ilyenkor érdemes  segítséget kérni, hisz a közös gondolkodás több szempontot hozhat felszínre.

A Megoldó központban olyan kihívásokra szeretnénk megoldásokat kidolgozni, melyek átfogóan érintik a vállalkozásod életét. Ilyen például az átalakulás, a hatékonyan működő szervezet kialakítása vagy átalakítása, a vállalkozásod működtetésének kérdése, ha úgy gondolod, hogy háttérbe vonulnál. Ezek nem kizárólag jogi, hanem a szervezet felépítését, működését és humánerőforrást is érintő kihívások.

A megoldások kidolgozása a mi feladatunk, de a megvalósítandó megoldás kiválasztása, a döntés a tiéd.

Bár gyakran használjuk a probléma kifejezést, valójában nem problémák, hanem megoldandó feladatok állnak előttünk.